Knowledgebase:
Weboldal költöztetése más szolgáltatótól
Posted by netkey admin, Last modified by netkey admin on 2020.01.04 11:29 PM
  1. Lementi a korábbi szolgáltató webtárhelyén tárolt adatokat saját gépére
    • FTP-n keresztüli letölti a weboldahoz tartozó fájlokat
    • Az adatbázis tartalmát kiexportálja
  2. Belép a NETKEY Panel rendszerébe, majd a kiválasztott domain névhez létrehozza az e-mail postafiókokat.(Ez azért fontos, hogy a Name szerverek átállása után egyből  kézbesüljenek a domainhez tartozó levelek)
  3. Kitölti a domain regisztrációs űrlap megrendelőt, eljuttatja hozzánk az aláírt domain igénylő lapot és a szükséges dokmentumokat (ha viszonteladónk, akkor a Netkey Domain Register rendszerbe töltheti fel a domain igénylőket és a hozzá kapcsolódó dokumentumokat)
  4. A NETKEY Panel rendszerében létrehozott webtárhely adataival kapcsolódik az új FTP tárhelyéhez (videó segédlet az FTP kapcsolódáshoz), és feltölti a weboldala anyagait.
  5. Ha tartozik a régi weboldalhoz adatbázis, akkor feltölti a kiexportált SQL fájl tartalmát a mySQL adatbázis kezelő rendszer web-es felületén.
    Ha a dinamikus tartalomkezelő rendszert használ, akkor az ideiglenes weboldal címét kell megadni a konfigurációs fájlokban (majd a delegálás után a teljes domainre lehet módosítani)
  6. Ellenőrzi az ideiglenes tárhelyre feltöltöt oldalt a létrehozott ideiglenes subdomain alatt, pl.: sajatdomain.netkey.hu
  7. A domain regisztráció befejeződik, és a weboldal a végleges domain név alatt elérhető.

Comments (0)
©2018 Netkey Helpdesk Center