News
Bővítettük levelező szervereink Spam szűrő rendszerét
Posted by NETKEY Hungary on 2013.01.04 03:42 PM

A 2012-es év végére többszörösére növekedett a kéretlen levelek (spamek) száma levelező szervereink felé, így elég sok problémát okoztak az elszaporodott felhasználói címeket automatikusan generáló trójai vírusok.
Ezért bevezettük  a Graylist szűrést a spamszűrő rendszerünk mellett.

A levelek feladóinak kötelezően be kell tartania a Security Policy Framwork szabályokat, és fontos, hogy az e-mail cím feladójának szervere, ne szerepeljen a SORBS spam tiltólistán. Ügyfeleink itt tudják ellenőrizni a Mail Szerver IP címeiket: MXLookupTool. 

Cégünk kezelésében álló domainek DNS rekordjait kibővítettük SPF rekordokkal, és levelező alkalmazásaink (Webmail, Hírlevélküldő rendszer, SMTP szerverek) mind megfelelnek a nemzetközi szolgáltatók Security Policy Framwork szabályainak.

Fontos:
Az egyre nagyobb méreteket öltő spammelés és az ezt követő szigorodó szűrés miatt cégünk levelei (pl: értesítések, díjbekérők, számlák) fennakadhatnak más szolgáltatók szűrőin. Ha azt tapasztalja, hogy nem kap értesítéseket cégünktől és van lehetősége módosítani a szűrési szabályokon, érdemes fehér listára (whitelist) tenni cégünk e-mail címeit (info@netkey.hu, customer@netkey.hu, helpdesk@netkey.hu, invoice@netkey.sk vagy NETKEY).


Comments (0)
©2018 Netkey Helpdesk Center