Knowledgebase : Webhosting

A fájlok fel- vagy letöltését FTP-klienssel javasolt elvégezni. A nyílt forráskódú, több operációs rendszeren is futtatható, magyar nyelvet is támogató FileZilla (vagy Total Commander) alkalmazást ajánljuk. (A NETKEY Panel beállított felhasználónév és jelszó birtokában lehet csatlakozni FTP szervereinkhez.)

FTP szervereink kizárólag csak biztonságos TLS/SSL-en keresztüli érhetőek el, az FTP csatlakozáshoz szükséges letölteni a SSL library fájlokat innét, és azt a kliens fájlkezelő könyvtárába másolni. TotalCommander kapcsolódás beállítása videó segédletet itt érhető el, a FileZilla kapcsolódás beállítása videó segédlet pedig itt tekinthető meg.

POP3 kiszolgáló: mail.netkeymail.com
POP3 kiszolgáló port: SSL port: 995 - Biztonságos kapcsolódás beállítása kötelező!
E-mail postafiók felhasználónév: az az email cím, amit létrehozott a NETKEY Panel-ben (pl.:info@domainnevem.hu)
E-mail postafiók jelszó: az a jelszó, amit a NETKEY Panel-ben megadott az e-mail fiók beállításánál. Az email postafiók jelszava NetkeyMail és a ZimbraMail rendszerekben módosíthatóak.

IMAP kiszolgáló: imap.netkeymail.com
IMAP kiszolgáló port: IMAP SSL port: 993 - Biztonságos kapcsolódás beállítása kötelező!
IMAP felhasználónév: az az email cím, amit létrehozott a NETKEY Panel-ben (pl.:info@domainnevem.hu)
IMAP jelszó: az a jelszó, amit a NETKEY Panel-ben megadott az e-mail fiók beállításánál. Az email postafiók jelszava a NetkeyMail felületén is módosítható.

SMTP kiszolgáló: smtp.netkeymail.com
SMTP kiszolgáló port:  587 STARTTLS
SMTP felhasználónév: az az email cím, amit létrehozott a NETKEY Panel-ben (pl.:info@domainnevem.hu)
SMTP jelszó: az a jelszó, amit a NETKEY Panel-ben megadott az e-mail fiók beállításánál. A jelszó a NetkeyMail és a webmai rendszerben módosítható.

Pl.:Mozilla Thunderbird kliensben az email fiók beállításoknál így néz ki egy email fiók hozzáférés beállíátsa:Megejgyzés: Az ellenőrzések során automatikusan beállított email cím domain nevét le kell cserélni a fent említett kiszolgáló névre, és portokra.

Detect language » Hungarian
 
 1. Lementi a korábbi szolgáltató webtárhelyén tárolt adatokat saját gépére
  • FTP-n keresztüli letölti a weboldahoz tartozó fájlokat
  • Az adatbázis tartalmát kiexportálja
 2. Belép a NETKEY Panel rendszerébe, majd a kiválasztott domain névhez létrehozza az e-mail postafiókokat.(Ez azért fontos, hogy a Name szerverek átállása után egyből  kézbesüljenek a domainhez tartozó levelek)
 3. Kitölti a domain regisztrációs űrlap megrendelőt, eljuttatja hozzánk az aláírt domain igénylő lapot és a szükséges dokmentumokat (ha viszonteladónk, akkor a Netkey Domain Register rendszerbe töltheti fel a domain igénylőket és a hozzá kapcsolódó dokumentumokat)
 4. A NETKEY Panel rendszerében létrehozott webtárhely adataival kapcsolódik az új FTP tárhelyéhez (videó segédlet az FTP kapcsolódáshoz), és feltölti a weboldala anyagait.
 5. Ha tartozik a régi weboldalhoz adatbázis, akkor feltölti a kiexportált SQL fájl tartalmát a mySQL adatbázis kezelő rendszer web-es felületén.
  Ha a dinamikus tartalomkezelő rendszert használ, akkor az ideiglenes weboldal címét kell megadni a konfigurációs fájlokban (majd a delegálás után a teljes domainre lehet módosítani)
 6. Ellenőrzi az ideiglenes tárhelyre feltöltöt oldalt a létrehozott ideiglenes subdomain alatt, pl.: sajatdomain.netkey.hu
 7. A domain regisztráció befejeződik, és a weboldal a végleges domain név alatt elérhető.
©2018 Netkey Helpdesk Center