Knowledgebase : Számlázási információk
A díjbekérő számlán szereplő fizetési határidő, nem egyezik meg a szolgáltatás lejáratának időpontjával. A számlára a törvény által előírt fizetési határidőt kell feltüntetni. A szolgáltatás lejáratának időpontjáról a lejárat előtt egy hónappal e-mailben küldünk értesítést.
Szolgáltatást csak abban az esetben állítunk vissza, ha a hozzá tartozó számla végösszege folyószámlánkra megérkezett.
Számlázási gyakoriság váltására csak akkor van lehetőség ha nincs folyamatban lévő, kiegyenlítetlen díjbekérő számlája. Kérjük a netkey.hu kapcsolat menüpontból írt e-mail alapján szíveskedjen jelezni, hogy a jövőben havi, negyedéves, féléves, vagy éves gyakorisággal kívánja kiállíttatni a szolgáltatással kapcsolatos díjbekérő számlákat.
A www.netkey.hu "Kapcsolat" menüpontból küldött e-mail-ben szíveskedjen felénk jelezni a módosítást, így a díjbekérő számla adatait is módosítjuk és e-mail-ben ismét eljuttatjuk Önnek az új adatokkal.
A szolgáltatás lejáratának időpontjáról a lejárat előtt 1 hónappal, 2 héttel és 1 héttel e-mailben küldünk értesítést. A meghosszabbítást minden esetben az ügyfének meg kell rendelni. A megrendelés a kiküldött e-mail megválaszolásával elvégezhető. A visszajelölést követően kb. 15 percen belül a rendszer elkészíti az elő számlát a meghosszabbítás díjáról.
©2018 Netkey Helpdesk Center