Knowledgebase : Szerverhoszting > Co-location szerver elhelyezés
Kérjük, először jelentkezzen be ügyféladataival a www.netkey.hu oldalon az "Ügyfél belépés"-nél, amennyiben még nem regisztálta magát weboldalunkon, tegye meg a "Regisztráció" menüpontban.
A bejelentkezést követően kérjük írja meg szerver elhelyezési megrendelését.
Ezt követően megküldjük visszaigazolásunkat e-mailben, majd az ebben küldött és kért adatbekérő lapot (kitöltve) és a szükséges dokumentumokat szíveskedjen visszaküldeni.
A szerződést elektronikusan aláírva PDF-be nyomtatva, e-mailben juttatjuk el Önnek, amelyet követően egyeztetjük a szerver elhelyezésének dátumát és kiállí­tjuk a szolgáltatás dí­jbekérő számláját, amit e-mailben juttatunk el Önnek.
A szerverelhelyezési díj kifizetése után helyezheti el a szervert a szerverteremben.
A szerver elhelyezéshez szükséges hálózati adatok:
gateway    (szerződéskor adjuk meg)
netmask    (szerződéskor adjuk meg)
Elsődleges DNS szerver    (NS1 szerver IP címe)
Másodlagos DNS szerver   (NS2 szerver IP címe)
Ha Ön további IP címeket szeretne rendelni, ügyféladataival bejelentkezve, ügyféloldalunkról küldött levélben teheti meg. Adja meg a rendelni kívánt IP címek számát, továbbá ha már meglévő IP címe melletti vagy ahhoz közeli IP címet szeretne. A megrendelést követően kiküldünk egy díjbekérő számlát aminek az elfogadása és kiegyenlítése után létrehozzzuk a kért IP címet.
Árszabás az aktuális árlista alapján történik.
IP konzolos hozzáférést és helyi Operátor termi hozzáférés csak előzetes egyeztetés és írásos engedély alapján lehetséges. Ügyfélünknek bejelentkezve kell megírnia kérését https://www.netkey.hu/contact oldalon.
A kérésnek tartalmaznia kell a személy nevét, személyigazolvány számát, a hozzáférés dátumát, a szerver IP címét, hozzáférés jellegét (szerelés, hardware csere, elvitel, stb). Engedélyt csak abban esetben adunk ki ha ügyfélünknek nincs rendezettlen számlája.
Szükséges dokumentumok:
- adatbekérő lap (dokumentumtárból letölthető)
- magánszemély esetén egy nyilatkozat a személyi adatok hitelességéről (dokumentumtárból letölthető)
- cég esetén a vállakozás cégbírósági végzés és a vállalkozás aláírási címpéldány, amennyiben nem az aláírásra jogosult jár el, úgy meghatalmazás a cég aláírásra jogosult személyétől
- a szolgáltatás díjáról a befizetési bizonylat .
A fenti dokumentumokat e-mailben külheti el cégünknek.
A szerződés meghosszabbítása: 30 nappal a szerződés lejárta előtt a www.netkey.hu/ oldalon szíveskedjen az online megrendelés elküldésével a szerződést meghosszabbítani (a jobb oldali "Ügyfél belépés" menüpontban felhasználó nevével és jelszavával bejelentkezve) és ezzel egyidejűleg a szolgáltatás teljes árát kiállított díjbekérő alapján átutalni.

NETKEY Ügyfélszolgálat: (+36) 20 527 47 11  /H-P: 09:00 - 17:00/
E-mail: info@netkey.hu
HelpDesk: heldesk@netkey.hu | https://helpdesk.netkey.hu
Számlázás: invoice@netkey.sk

Szerverterem nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 0-24 óra
A szerverek elhelyezése a Budapest pesti oldalán, a BIX épületében (XIII. ker. Victor Hugo u. 18-22.) alatt.
A szerverteremben munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között van lehetőség a gép elhelyezésére.

©2018 Netkey Helpdesk Center