Knowledgebase:
Nemzetközi domain név átregisztráció menete a NETKEY-hez.
Posted by netkey admin on 2013.01.04 02:49 PM
1., A jelenlegi Regisztrátorral szíveskedjen felvenni a kapcsolatot és kezdeményezni a domain név un. "lock status"-ának feloldását, valamint kérni az "Auth Code" megküldését ill. ellenőrizni, hogy a domain név esetében az adminisztratív kapcsolattartó adatainál megjelölt e-mail cím működik-e (nem működő e-mail cím esetén kérelmezni kell az e-mail cím módosítását.)

2., A www.netkey.hu oldalon szíveskedjen regisztrálni (ha már ügyfelünk, akkor a belépési adataival bejelentkezni), és az ügyfél oldalon az "új kapcsolattartók" menüpontban rögzíteni az átregisztrálni kívánt domain név tulajdonosát adatai megadásával (ha a tulajdonos megegyezik a regisztrációt végző személlyel ill. céggel, akkor nincs szükség az adatok ismételt rögzítésére

3., Az Adminisztrációs Felületről a bal oldalon található "kapcsolat" menüpontból küldött e-mail-es kérés alapján (kérjük jelölje meg mely domain nevet szeretné átregisztráltatni ill. mely tulajdonos nevére) tudjuk rögzíteni a domain nevet nyilvántartásunkban.

4., Az átregisztrációval kapcsolatos díjbekérő számlánkat e-mail-ben juttatjuk el Önnek. A nemzetközi domain név átregisztrációnak külön díja nincs, a domain név meghosszabbítását szükséges fizetnie további egy évre.

5., A befizetés megérkeztekor indítjuk az átregisztrációt. Az átkérő e-mail az adminisztratív kontakt e-mail címére fog érkezni, az átkérés csak abban az esetben lehet sikeres, ha az átkérő e-mail-ben megtörténik az átregisztráció jóváhagyása a küldött linkre kattintva.

Comments (0)
©2018 Netkey Helpdesk Center